Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (3.94 secunde)
Reprezentantii Primariei Navodari au organizat ieri o licitatie pentru vanzarea unui teren de 11. 000 de metri patrati in zona Depozitului 10. Pentru terenul in cauza au concurat doua societati si anume: ... In urma "confruntarii" dintre cele doua firme, cea din urma a fost declarata castigatoare.
"Pana in prezent, costurile de inregistrare sunt estimate la cca. 1.5 milioane de euro, dar nu stim cu cat vor creste aceste costuri pana la sfarsitul implementarii regulamentului REACH", colectiv implementare REACH, Combinatul de Ingrasaminte Chimice de la Navodari.
Derby-ul etapei a patra a Ligii Nationale, dintre unicele echipe bucurestene rămase in prima liga, a fost castigat de Steaua, pe stadionul din Soseaua Stefan Cel Mare, gratie autogolului lui Fai, care, in minutul 39, si-a ingropat echipa.
Program si televizari Inca de vineri va avea loc un meci foarte interesant la Targu Jiu, intre proaspat calificata in grupele Europa League, Pandurii si Dinamo Bucuresti, care vine dupa o victorie categorica cu U Cluj.
Campaniile electorale din ultimii ani au noi coordonate si in Romania, mai ales ca incearca sa se raporteze la cetatean, intr-un mod cat mai direct posibil.
Dupa cum bine spune o vorba ca "la greu se vad adevaratele caractere", tot asa se pot decanta cu usurinta politicienii seriosi de cei sezonieri, manati in cursele electorale de diverse interese de moment.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
298/2008 nu este suspendata pentru ca guvernul a aprobat in sedinta de miercuri doar un memorandum care prevede etapizarea punerii in practica actului normativ, a declarat vineri seful Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE) Vasile Puscas,, iar ministrul comunicatiilor sustine ca nu va elabora o OUG de suspendare.Seful DAE a explicat ca o lege poate fi suspendata doar prin alta lege sau o OUG.
Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - continuare - - CCR a declarat neconstitutionala Legea Securitatii Cibernetice in intregul sau. ... - Adrian Sarbu a luat in propriile maini conducerea Media Pro.
Insa, in sedinta ordinara a CL din 29 august, consilierii au respins proiectele de hotarare care faceau referire la concesionari in favoarea SC Dulcicom, SC Nora COM IND si SC Ama Electronic.
Petrolul ia Cupa, Rapid ajunge in B iar Mitica nu mai e la Liga! ... Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga. Sa vedem o retrospectiva a momentelor importante din 2013, in ordine cronologica:
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
Liderul si viceliderul grupului deputatilor PNL, Crin Antonescu si Gabriel Sandu, au declarat ieri ca, in contextul demisiei in bloc a celor trei sefi ai Serviciilor secrete, este nevoie de reconciliere intre presedintele Traian Basescu si ministrul Apararii, liberalul Teodor Atanasiu.
Vicepresedintele grupului PNL din Camera Deputatilor, Gabriel Sandu, a initiat doua propuneri legislative referitoare la publicarea pe Internet a dosarelor celor care au colaborat cu Securitatea si la desecretizarea arhivelor PCR, prin modificarea Legii CNSAS, respectiv a Legii Arhivelor Nationale.
Cele mai importante evenimente Politicianul si omul de afaceri Sandu Traian s-a alaturat celor care sustin platforma politica a lui Theodor Stolojan. Partidul Democrat a lansat si la Galati campania “Vino sa vorbim despre noi in Europa”.
Presedintele Organizatiei Judetene PLD Galati, Sandu Traian, a facut ieri public numele celui care a fost desemnat sa conduca organizatia municipala a partidului. “Doru Resmerita este o persoana extrem de activa in Galati.
Cit de mult si in ce fel afecteaza acest scandal eforturile Romaniei de integrare in structurile europene? Acestea sint intrebarile la care s-au cautat raspunsuri in cadrul dezbaterii publice cu tema "Consecintele referendumului din 19 mai asupra comunitatii locale", care a avut loc ieri.
Manifestarea marca PLD a avut rol de a-i convinge pe alegatorii din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est sa-l sprijine pe presedinte in lupta pe care acesta o poarta cu noua coalitie de guvernare.
"Conform deciziei Biroului Politic, conducerile organizatiilor care nu au realizat 5% in alegerile de pe 25 noiembrie trebuie sa-si prezinte demisia de onoare.
Judecatorul Robert Florea a fost internat in spital, existand posibilitatea ca acesta sa fie inlocuit in urma unei noi trageri la sorti efectuate de presedintele Tribunalului Galati.
google-analytics.com